latex spuiten over al in Nederland

Bent u opzoek naar een Latex spuiter zoek dan niet verder?

Wij van Stucadoors.nl zijn een van de eerste latex spuiters in Nederland. Het reden waarom ik dit kan zeggen is, omdat mijn vader vroeger een auto spuiter was. Ver voordat latex spuiten bekend was geworden in woningen deed mijn vader het al met een hplv spuit. (high volume low pressure)

Hij verdunde de latex tot het maximaal om het te kunnen spuiten, anders was het niet te spuiten. Techniek was toen anders in de jaren 1980. Tegenwoordig gebruiken we high Tech apparatuur die te verstellen is en meer dan 240 bar druk oplevert. Onze spuit machines zijn speciaal afgesteld voor ons omdat wij stukadoors van stucadoors.nl veel van onze machines eisen. Omdat onze machines zo veel druk leveren en het nieuwste van het nieuwste zijn kunnen we alle soorten latex verspuiten. We hoeven helemaal niet te verdunnen, zo voorkomen we dat je schrale plekken hebt of plekken die niet dekkend zijn. De meeste collega`s werken met een versleten machine die ze al 10 jaar hebben gebruikt en nog steeds gebruiken. Stucadoors.nl investeert elke jaar in nieuwe machines, zodat we elke jaar in en uit kwaliteit kunnen leveren.

Latex spuiten heeft veel ervaring nodig, tegenwoordig doet bijna iedereen het. Het is nog steeds een vak wat uiterst precisie nodig heeft. Ondergrond van een latex spuitwerk moet uiterst glad zijn. Anders zijn al je reparatie plekken te zien.

Waarom een Glad onder grond? Een reden waarom het ondergrond glad moet zijn is, omdat latex spuit werk geen structuur heeft kun je je ondergrond niet verbergen. Met een roller kun je dat wel. Als je een auto spuit moet de ondergrond zeer strak en kras en deuk vrij zijn, dat is met een wand of een plavond ook het geval, anders is alles terug te zien in je werk. Stukadoors van stucadoors.nl kijken altijd eerst met een 1000 watt bouwlamp en controleren eerst voordat ze gaan spuiten. Anders heb je een ontevreden klant. Bij ons is een klant de Koning.

Als u vragen hebt over latex spuiten kunt u altijd 7 dagen in de week bellen voor informatie en onze diensten. Tel: 0639000008  beste spuiter van Nederland, ook bekend van TV alleen in verband met autoriteit rechten kunnen we de namen van de tv programma`s niet in onze site vermelden.