heeft u een nieuw bouw ?

 

 

Hebt u een nieuwbouw woning gekocht, dan hebben wij goed nieuws voor u! Met onze nieuwe pleister systeem kunnen wij uw nieuwbouw woning die behang klaar is opgeleverd stukadoren met pleister. Pleister is een kunststof hars gebonden materiaal die twee keer word aangebracht op uw wanden en plafonds. De stukadoors van stucadoors.nl brengen de pleister laag twee keer een anderhalf millimeter aan met een spack machine die daar speciaal voor is ontworpen. Op deze manier van stukadoren bespaart u tijd en geld.

 

Waarom pleister in plaats van gips?

 

Een nieuwbouw woning is vaak behang klaar opgeleverd en de muren zijn vaak water pas en strak als het goed is. Soms ook slordig als de bouwer zijn werk niet goed heeft gedaan maar dat passen we zelf wel aan als het niet om veel m2 gaat. Soms moet je gunnen, want dan word het ook gegund vinden wij als stucadoors.nl Gips moetje eerst aanmaken, daarna moet gips gesmeerd worden, vaak wordt er gesmeerd met de hand omdat een gips spuit machine veel toep met zich mee brengt in een nieuwbouw woning. Dus wat gebeurd er dan, veel tijd verlies omdat een stukadoor als hij met de hand goed moet smeren gebonden is aan een aantal m2. Wanner gips is gesmeerd moet het nog in de rei gezet worden en het liefst een rij die minimaal twee en een halve meter lang is, anders krijg je je wanden niet vlak en strak genoeg. Ook niet waterpas dus dan. In een nieuwbouw woning hoeft er niet zo dik gesmeerd te worden omdat de wanden al heel erg strak en waterpas zijn, en de meeste gips soorten zijn pas goed strak en mooi glad te krijgen na 6 a 8 millimeter. Dus moet er veel gesmeerd worden. Als er veel gesmeerd word, word de prijs duurder omdat je je meters moet halen in verband met materiaal kosten. Met pleisteren hoef je geen voorstrijk te gebruiken wat weer kosten bespaard(in zeldzame gevallen wel)en tijd, en omdat we een maximale dikte smeren van ongeveer max 3mm is het zeer strak en mooi glad te krijgen. Omdat pleister kunststof hars gebonden is, is het zeer hard en stoot bestendig en is de volgende dag droog. Dus kan er meteen latex gespoten worden of met de roller gerold worden.

 

Zo kunnen wij een nieuwbouw woning van 350m2 stukadoren en bijvoorbeeld latex spuiten in 3 a 4 dagen.

 

 

Ligging

De showroom van Stucadoors.nl is gevestigd aan de Ketelmeerstraat 102, 8226 JX in Lelystad. U kunt ons van maandag t/m zaterdag tussen 10 en 17 uur bezoeken. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul gerust ons contactformulier in! Wij zijn telefonisch bereikbaar op  of 06-39000008