Stucwerk prijzen

Stucen is maatwerk! De prijs is afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals de staat van de ondergrond, of er wel of niet een voorbehandeling nodig is en het aantal te maken meters. Kortom, bindende prijzen kunnen door ons alleen verstrekt worden middels een offerte.

onze stucadoors prijzen beginnen van af 7 € per m²  voor een vrijblijvende prijs indicatie kunt u online offerte aanvragen.

offerte aanvragen

U kunt ook ons voor het gemak altijd bellen 06 39 0000 08  voor een prijs indicatie en voor al uw vragen,u krijgt gelijk een ervaren TOP  stucadoor die al uw vragen zult beantwoorden,

Online stucadoors offerte

Voor een snelle prijsopgaaf kunt u direct online een offerte opvragen, wij zullen u een aantrekkelijke aanbieding doen, geheel passend bij uw wensen en ideeën. U kunt ook telefonisch contact opnemen of ons bezoeken in onze showroom in Lelystad!

Baskon Stucadoors en afbouwbedrijf werkt alleen met hoogwaardige materialen en betrouwbare vakmensen met jarenlange stucadoorservaring. Wij hanteren een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Bij Baskon stucadoors krijgt u waar voor uw geld!

Meer informatie over stucwerk